Waarom wij doen wat wij doen.


Wij geloven in zaken doen met positieve impact. Door sociale en ecologische uitdagingen aan te pakken met een business model, kunnen grootschalige oplossingen met impact worden aangedragen. Door de innovatie en executie van de business te gebruiken kan een nieuwe realiteit voor mensen, de planeet en de economie gecreëerd worden.

 

Wie we zijn.


Wij zijn een snel groeiende groep van business gerichte, gedreven professionals met hetzelfde doel voor ogen. We delen de drive om zaken in positieve zin te veranderen, met een passie voor ons vak en het geloof in business met een positieve impact. Onimpact is een organisatie die werkt in pop-up teams om onze klanten de best mogelijke kwaliteit te bieden. Wilt u deel uitmaken van de familie? Bel ons!
 

lees meer  
 
 

De aanpak.


Onze missie is het ondersteunen van organisaties en investeerders richting het creëren van Value. We ondersteunen onze klanten met het integreren van impact in de strategie, performance management & meetbaarheid en communicatie. Vanzelfsprekend zijn wij in staat de klassieke CSR producten te leveren: Materialeit analyseGRI reporting servicesdata management supportperformance management en strategy ontwikkeling. Daarnaast zijn wij expert in shared valueimpact meting en integrated reporting.

 

Onze opdrachtgevers.


Onze opdrachtgevers zijn grote beursgenoteerde vastgoed multinationals, maar ook (middel)grote ondernemingen, institutionele investeerders en gespecialiseerde impact investeerders. Voor ons is de grootte niet doorslaggevend, maar de ambitie. Wij passen ons aan jullie aan, niet andersom.

 

Onze dienstverlening.


Als nieuwe organisatie, zijn wij geneigd zaken anders te doen. Onze aanpak is praktisch en gericht op de business. We bieden abonnementen op onze services voor een vaste prijs: Sustainability as a Service. Wij geloven in transparantie, resultaten en effectiviteit. Daarom hebben wij full-service pakketten ontwikkeld gericht op uw situatie, zonder torenhoge rekeningen.

lees meer  
 
 

Ons eigen duurzaamheidplan.


Sinds de oprichting van Onimpact dragen wij onze visie actief uit om bedrijven duurzamer en succesvoller te maken. De bedrijven die wij mogen ondersteunen, begeleiden en inspireren delen onze overtuiging waardoor wij het verschil kunnen maken, zowel op sociaal en ecologisch gebied. En dat zien zij terug op financieel-economisch gebied.
Daarnaast verspreiden wij zo veel mogelijk kennis over duurzaamheid middels het geven van colleges, trainingen en workshops.
Verreweg de grootste impact die wij hebben ligt in ons aanbod; het advies dat wij geven zodat onze (multinational) opdrachtgevers in hun eigen producten en diensten op grote schaal positieve sociale impact kunnen vergroten en negatieve milieu impact kunnen verkleinen. Daar werken wij dagelijks voor.​

lees meer  
 
 

abonnement op impact | certificering | meten | monitoring 
online kennisbank | kant-en-klare oplossingen