Boskalis zet stappen met het CSR verslag


Royal Westminster Boskalis publiceert sinds enkele jaren een MVO verslag conform GRI richtlijnen en wilde graag de volgende stap zetten als het gaat om relevantie van het verslag en de kwaliteit van de data. Onimpact heeft Boskalis begeleid in het ontwikkelen van een materialiteitsanalyse, traint en coacht medewerkers van Boskalis in data analyse en bereidt Boskalis voor op de assurance van de externe assurance provider.

Seaports Groningen geïnspireerd aan de slag


Seaports Groningen heeft een havenvisie opgesteld, waar duurzaamheid een centrale rol in speelt. Onimpact heeft tijdens een inspiratiesessie het management van Seaports Groningen meegenomen in de kansen voor de haven als duurzame vestigingsplaats voor succesvolle bedrijven en als platform voor innovatie. Seaports Groningen heeft hiermee een duidelijke business case kunnen opstellen voor de haven als verbinder en aanjager van duurzame groei.

Bureau Veritas focust op assurance van CSR verslagen


Bureau Veritas heeft als internationaal accreditatie instituut een uitstekend uitgangspunt om duurzaamheidsverslagen van verificatie en "assurance" te voorzien. Bureau Veritas heeft dan ook een sterk track record in verificatie en assurance van duurzaamheidsverslagen. Onimpact is de preferred partner van Bureau Veritas op het gebied van audit & assurance, trainingen op het gebied van GRI rapportage en andere ondersteuning op het vlak van duurzaamheidsverslagen. samen met Bureau Veritas hebben wij bijvoorbeeld Royal Boskalis Westminster van assurance voorzien op het CSR verslag.

Smart Festivals voor Allianders Locol


Ook grote festivals hebben duurzaamheid steeds meer op de agenda staan. Van duurzame energie tot biologisch eten: sustainability is niet meer weg te denken van het festivalterrein. Om festival organisatoren hiermee te helpen, heeft Alliander Locol, een technisch concept ontwikkeld met als doel het vervangen van dieselgeneratoren door een vast netwerk. Onimpact heeft samen met Locol het business model Smart festivals ontwikkeld en een scherpe analyse gemaakt van de betrokken stakeholders, zodat deze optimaal gemanaged konden worden op weg naar overeenstemming.

 

abonnement op impact | certificering | meten | monitoring 
online kennisbank | kant-en-klare oplossingen