Expertise.


Wat ons onderscheidend maakt is de manier waarop wij impact integreren in de vastgoedwereld. Door het linken van bedrijfsresultaten met social impact in een bedrijfsmodel kunnen de oplossingen op grote schaal uitgerold worden. Om dit te doen is een diepgaande kennis van het meten van social impact,  de vastgoed sector, bedrijfsmodel innovatie en ontwikkeling van strategie noodzakelijk.

 

Sustainability as a Service.


SaaS is niet alleen de naam van ons concept, het is een mindset. Tijdens de opbouw van ons aanbod programma hebben wij ons laten inspireren door de Tech-startups en niet door de traditionele consulting industrie. Opereren in een niche markt, de eindgebruiker in control zetten, personalisatie, diepgaande kennis van de propositie, sterke samenwerkingen in teamverband, werken met de beste technologie, is waar SaaS in onze ogen voor staat.
 

lees meer  
 
 

Pakketten.


Onze pakketten varieren in inhoud, afhankelijk van waar u als bedrijf staat en wat uw ambitie niveau is. Alle pakketten zijn een met zorg samengestelde mix van services, producten en trainingen. We bieden pakketten die u van beginner naar gevorderd in CSR brengen, maar ook specifieke pakketten zoals het Rapportage pakket. Individuele elementen uit de pakketten kunt u als losse modules aanschaffen, bijvoorbeeld performance management of assurance ondersteuning.
 

 

Onimpact Academy.


Kennis over duurzaamheid en de verschillende facetten daarvan is onontbeerlijk om dit verder te integreren in de bedrijfsvoering en de mindsets van mensen. Daarom ontwikkelen wij samen met onze partners continue een aansprekend, actueel en praktisch toepasbaar cursus aanbod. Wij werken daarnaast samen met diverse universiteiten, waar wij onze kennis delen en kennis vandaan halen uit hoogwaardig academisch onderzoek.

 

lees meer  
 
 

Lezingen.


De mensen achter Onimpact delen graag kennis en ervaring om anderen te inspireren. We geven lezingen bij de Nijenrode Business Universiteit, Erasmus European School of Assurance and Accounting en bij seminars.

 

abonnement op impact | certificering | meten | monitoring 
online kennisbank | kant-en-klare oplossingen